Friday, February 27, 2009

TUNTUTAN BATIN KEHEBATAN LELAKI DAN WANITA

Tinggalkan sejenak perihal politik tanahair,UMNO,PAS,KEADILAN DAN DAP,BN ATAU PUN PAKATAN RAKYAT.

Mari kita santai dengan melihat dari dalam diri kita,jika kita lelaki (suami) adakah kita ini SUAMI TERHEBAT diranjang asmara,jika (Isteri) adakah anda Isteri YANG TERCANGGIH untuk kepuasan diranjang tidur.Renungkan...................................

Bumi ciptaan Allah Taala ini menyimpan khazanah besar untuk anak Adam dan Hawa,setiap pelusuk sudut dimaya pada ini boleh diterjemah tafsirkan untuk kepelbagaian guna,yang kita nak sebut ialah guna untuk SUAMI dan untuk ISTERI.

Senjata asli milik kaum adam ini sememangnya ampuh dan kukuh,tapi sekuat manakah kudrat hanya dengan sepinggan nasi?....Jika pertarungan memerlukan kemuncak yang meransangkan tapi bertahan cuma 5 minit.Tidakkah rasa tercabar jika senyuman yang Isteri berikan cuma sinis saja bukannya tanda kepuasan?....

Begitu juga dengan kaum Hawa,takkan hanya menerima seadanya tanpa memberikan reaksi yang mengkagumkan,jangan mendinginkan yang panas,berikan sokongan yang terrrrrrrhebat kepada suami,agar suami bisa ketagihan dan tak kan mungkin berpaling arah,sejauh mana pelayaran suami,sekuat mana dayunganya,biarkan sama sama terdampar mesra dan kemas bertaut.

Jangan mungkin menyerah kepada keadaan,cari alternatif yang terhebat untuk suami dan isteri,,,,,rahsiaaaaaaa akan terbuka.......yang kendur kembali tegang mengeras seperti teruna muda,ampuh dan padu,kecil bisa membesar,pendek kian menjadi panjang,biar usia memanjat waktu gelora makin teransang.
Bagi sang isteri pula,yang kendur tegang semula,pintu yang semakin mengembang kembali menguncup,anak lima terasa seperti dara remaja,ketat,sempit serta kemutan yang bertali arus,,,,,,,rahsiaaaaaa wanita kembali dara....

Suami puassssss tak terkira,isteri semakin sukaaaaa,nak lagi,nak lagi dan nak lagiiiiiiiii........suami akan terus milik isteri dan isteri kekal milik suami.

Rahsia alam rumahtangga,terbongkar,menanti anda,nak tahu lebih lanjut berchattinglah dengan admin anda..akan dihuraikan semuanya secara percuma.

DAPATKAN PETUA INI DAN TERUSKAN KEHIDUPAN DENGAN KEHEBATAN SEBAGAI SUAMI DAN JUGA ISTERI.PERCUMAMonday, February 23, 2009

PEMILIHAN PEMIMPIN vs PILEHANRAYA KECIL

UMNO sedang dalam pembikinan dan peralehan kepimpinan,mac ini akan menyaksikan pemilihan penting MKT UMNO.PRESIDEN 5 tahun lalu dah berundur (Pak Lah) DS Najib dah pun didapati menang tidak bertanding sebagai PRESIDEN UMNO.Timbalan dan Naib-Naib Presiden dipertandingkan dan sedang hangat dan rancak berkempen.Begitu juga dengan Ketua Pemuda,Wanita dan Puteri UMNO.

Secara kebetulan kemelut politik berlaku di perak dan di kedah serta di selangor,bahang daripada itu mengeret kepada pilehanraya kecil,kesemua kerusi tersebut yang di menangi oleh pembangkang Pakatan Rakyat terdiri daripada PAS di Bukit Gantang Perak (Parlimen) Bebas (PKR) dun Bukit Selambau Kedah dan kemungkinan Bukit Lanjan Selangor DUN (PKR).Pada PRU12,BN kalah kesemua kerusi tersebut,kenapa?...apakah kerana rakyat dah tidak meminati BN lagi?...ataupun rakyat sudah meluat dengan gelagat kepimpinan BN?...Persoalan ini mungkin terjawab pada pilehanraya kecil ditempat-tempat tersebut nanti.

Sokongan pengundi yang beraleh arah pada pilehanraya ke12 dulu adalah kerana rakyat telah bosan dan meluat dengan corak dan cara serta gaya kepimpinan BN yang diterajui oleh UMNO,Kebanyakan pemimpin UMNO dibawah teraju Pak Lah dianggap sebagai bukan pejuang untuk Agama,Bangsa dan Negara,wabak bosan dan meluat itu merebak hingga ke komponen BN iaitu MIC,MCA,GERAKAN dan lain lain parti serta ditambah dengan momokan pembangkang seperti PAS,PKR dan DAP.Maka apa sogokan dan momokan itu sampai kepada rakyat serta diterjemahkan pada kertas undi dan kerajaan BN tumbang di negeri-negeri yang BN anggap kuat seperti KEDAH,PULAU PINANG,PERAK,SELANGOR,KELANTAN termasuklah WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR.

Kemelut pemilihan dalam UMNO mungkin menyaksikan perubahan,samaada perubahan yang membawa kebaikan kepada negara atau perubahan yang membawa kehancuran kepimpinan dalam negara.UMNO kini sedang dilanda masaalah politik wang dalam kepimpinannya,rakyat dah faham benar senario politik UMNO bila berlaku pertandingan dan perebutan jawatan dalam UMNO.
Kerana pengaruh wang yang baik akan jadi buruk dan yang buruk boleh jadi baik,itulah yang dibimbangi oleh rakyat,kerana jika yang benar-benar menang itu pemimpin yang berjuang untuk Agama,Bangsa dan Negara kira baik lah,bagaimana sekiranya dek kerana taburan wang ringgit dan lain-lain yang menang itu bukan nya pemimpin yang berjuang untuk Agama,Bangsa dan Negara,kemanakah rakyat negara ini dan Bangsa melayu hendak mengadu?.......

Kalau hendakan BN menang pada pilehanraya kecil tempat-tempat tersebut,perwakilan UMNO samaada G7,G2 dan pemimpin-pemimpin UMNO yang lain mesti memberi undi kepada calon calon yang tidak banyak berdosa dengan UMNO dan rakyat.Semua dah tahu siapa yang berdosa dan siapa yang tidak berdosa,jadi jangan pileh yang berdosa.UMNO perlu menyingkirkan pemimpin yang banyak berdosa kepada parti dan rakyat.

Pengundi disemua tempat yang terlibat sedang melihat dan memerhatikan keputusan pemilihan UMNO,Jika yang menang dalam pemilihan UMNO itu nanti terdiri daripada pemimpin yang tidak berdosa kepada parti dan rakyat maka akan menanglah BN ditempat-tempat tersebut,jika pemimpin yang menang terdiri daripada mereka yang telah membuat dosa kepada parti dan rakyat nescaya akan kalah lagi BN dalam pilehanraya kecil itu,oleh itu fikir fikirlah wahai perwakilan UMNO sayangilah parti melebihi dari wang yang ditaburkan.


Fikir dan renungkan,sejarah telah mengajar UMNO dulu dan kini,apakah hendak dibiarkan UMNO tenggelam dan BN berkubur oleh pemimpin yang berkepentingan diri dari berbakti untuk Agama,Bangsa dan Negara.Jangan biarkan pengundi terjemahkan hasrat mereka dengan menolak BN dalam pilehanraya kecil ini.Buktikanlah wahai pemimpin yang UMNO dan BN masih releven dalam memercukan TRADISI MEMBELA RAKYAT.Tebus kembali kekecewaan rakyat,biarkanlah luncai terjun dengan silabu-labunya.................